Kartor och vägbeskrivning

Institutionen för Neurovetenskap har sin verksamhet spridd både på Akademiska sjukhuset och på Biomedicinskt centrum, campus BMC.

Nedan visas en karta över campus BMC och området kring. Prefekt sitter i A2:2, administration i C2 och forskargrupper vid BMC hittas framförallt i korridorerna A2, B1, D1 och C2. Studentutrymmen och undervisningslokaler hittas över hela campus BMC. Kursadministrationen hittas i A2:1. Mer om campus finns via BMCs hemsida.

Nedan visas en karta över Akademiska sjukhuset där Institutionens forskargrupper samt tillhörande administration vid Akademiska finns vid respektive vårdenhet.

Karta över Akademiska sjukhuset

Bild på dopaminceller

Dopaminceller, foto Åsa Mackenzie, Nervcellskretsar i basala ganglierna, Genetisk utvecklingsbiologi