Why use internal pages?

These pages exist to offer support and assistance to those working at the Department of Neuroscience.

Also, please read "frequently asked questions" to see who you can get help from for each type of problem.

Link to BMC's homepage with a lot of information about BMC and the activities that take place within it.

Sök anslag för forskning om Parkinsons

2016-06-09

Nu kan du, forskare vid medicinska fakulteten, ansöka om medel till forskning om Parkinsons sjukdom och därmed sammanhängande sjukdomar ur Major Gösta Linds Minnesfond. Ansök senast 25 augusti 2016.

Major Gösta Linds Minnesfond är en fond till medicinska fakulteten som ska ge stöd till forskning inom Parkinsons sjukdom och därmed sammanhängande sjukdomar. Tillgängligt belopp är drygt 238 000 kronor och kan sökas av samtliga forskare vid Uppsala universitets medicinska fakultet.

Institutionen för neurovetenskap delar ut beloppet som ett eller fler anslag med deltagande av dekanus för medicinska fakulteten. Vid utdelningen sker samordning med övriga fonder inom området tillgängliga för institutionen för neurovetenskap.

Ansökan ska innehålla specificerad budget.

Skicka din ansökan till till prefekt@neuro.uu.se senast 25 augusti 2016.

Back to internal news