Why use internal pages?

These pages exist to offer support and assistance to those working at the Department of Neuroscience.

Also, please read "frequently asked questions" to see who you can get help from for each type of problem.

Link to BMC's homepage with a lot of information about BMC and the activities that take place within it.

Sex forskare vid Inst för neurovetenskap får extra forskningsanslag 2015 från Hjärnfonden

2015-09-30

Sex av våra forskare vid Inst för neurovetenskap, Uppsala universitet får 500 000kr var när  Hjärnfonden delar ut extra anslag till några av landets främsta hjärnforskare.

Följande forskare vid Inst för neurovetenskap, Uppsala universitet tar del av Hjärnfondens anslag hösten 2015.

Bryndis Birnir
Alzheimers sjukdom och möjligheter med metabola hormoner

Jonathan Cedernaes
Molekylär mekanismer och stressormediering av sömnbristorsakad neurodegeneration