Why use internal pages?

These pages exist to offer support and assistance to those working at the Department of Neuroscience.

Also, please read "frequently asked questions" to see who you can get help from for each type of problem.

Link to BMC's homepage with a lot of information about BMC and the activities that take place within it.

Finn Hallböök tilldelas Limbiska priset 2014

2014-11-26

Finn Hallböök, professor i  utvecklingsbiologisk neurovetenskap och lärare vid Biomedicinprogrammet har av biomedicinarstudenterna tilldelats Limbiska priset 2014 för hans inspirerande, tillika välstrukturerade undervisning på programmet. Finn Hallböök är ett gott exempel på hur man med ett genuint intresse för sitt ämne samt en mycket god pedagogik väcker intresset hos biomedicinarstudenter. Finns engagemang är något utöver det vanliga.

Vi vill också uppmärksamma den energi och det driv Finn Hallböök bidrar med i arbetet för ett bättre program i programkommittén. Det är tydligt att Finn alltid har studenternas bästa i åtanke.

Biomedicinprogrammet, Uppsala universitet

Back to internal news