Why use internal pages?

These pages exist to offer support and assistance to those working at the Department of Neuroscience.

Also, please read "frequently asked questions" to see who you can get help from for each type of problem.

Link to BMC's homepage with a lot of information about BMC and the activities that take place within it.

Nyhetsbrev september

2014-09-08

Här kommer Institutionens nyhetsbrev för september, med diverse viktig information och datum för olika aktiviteter vid Institutionen mm. Dessutom kan ni läsa en artikel om Anne-Marie Landtblom, ny professor i neurologi och hennes team. Klicka här för att läsa nyhetsbrevet.

Passar även på att påminna er om informationsträffen nästa torsdag den 18 september kl 15-17 i Gunnesalen, Psykiatrins hus, som avslutas med trevligt mingel, ni är varmt välkomna!

Hälsningar Cecilia

Back to internal news