Se samtliga publikationer

Nyheter inom rörelsesyn

Februari, 2015: Kristian försvinner

Kristian Johansson har nu tyvärr lämnat gruppen, men vi hoppas att han kommer nå stor framgång som IT-konsult.

Februari, 2015: Ny hemsida

Vi har flyttat vår internetnärvaro till en extern hemsida.

September, 2014: Ny blogg!

Vi har en blogg för pollineringsprojektet (tack Jossan!).

Juni, 2014: Duktiga medarbetare på ingång

Malin Thyselius återvänder till labbet i mitten av juni för att arbeta med target tracking. Kristian Johansson kommer tillbaka i augusti för att hjälpa till med programmering. Josefin Dahlbom kommer arbeta med pollineringsprojektet.

Maj, 2014: Mer bidrag

Vi har fått bidrag på 1,000,000 från Stiftelsen Olle Engkvist Byggmästare för vårt samarbete med Shannon Olsson, vilket vi är oerhört tacksamma för.

Maj, 2014: Bidrag

Vi har fått bidrag från Stiftelsen Längmanska Kulturfonden, vilket vi tackar så mycket för.

April, 2014: Frank disputation

Frank Lee kommer disputera kl 13, den 9e maj i Gustavianum. Opponent blir Holger Krapp från Imperial College i London. Kom och lyssna!

Jan, 2014: Ny student

Kristian Johansson från civilingenjörsprogrammet inom System i teknik och samhälle (IT-inriktning) gör sitt exjobb hos oss under våren. Välkommen!

Aug, 2013: Studenter

Malin har nu lämnat labbet efter framgångsrika försök, men kommer förhoppningsvis tillbaka som doktorand om något år.

22 maj, 2013: cSIFE

Roels och Franks cSIFE-artikel finns nu i J Neurosci!

25 Mars 2013: Flyttdax

Vi flyttar labbet till A1 plan 2 - kom och hälsa på efter påsk.

Mars 2013: Det går bra för de våra

Malin kom in på UGSBR - grattis!

Mars 2013: Det går bra för de gamla

Roel har fått en fantastisk doktorandplats hos Christiaan de Kock i Amsterdam. Vi önskar honom all lycka inför framtiden.

Januari 2013: Nya studenter

Nu har Olga, Jozi och Malin börjat. Det kommer bli ett spännande år!