Varför interna sidor?

Dessa sidor finns som stöd och hjälp för dig som arbetar vid Institutionen för neurovetenskap.

Läs också "Vanliga frågor" för att se vem du kan få hjälp av i olika ärenden.

Länk till BMCs hemsida med mycket information om huset och verksamheten

Sex forskare vid Inst för neurovetenskap får extra forskningsanslag 2015 från Hjärnfonden

2015-09-30

Sex av våra forskare vid Inst för neurovetenskap, Uppsala universitet får 500 000kr var när  Hjärnfonden delar ut extra anslag till några av landets främsta hjärnforskare.

Följande forskare vid Inst för neurovetenskap, Uppsala universitet tar del av Hjärnfondens anslag hösten 2015.

Bryndis Birnir
Alzheimers sjukdom och möjligheter med metabola hormoner

Jonathan Cedernaes
Molekylär mekanismer och stressormediering av sömnbristorsakad neurodegeneration