Varför interna sidor?

Dessa sidor finns som stöd och hjälp för dig som arbetar vid Institutionen för neurovetenskap.

Läs också "Vanliga frågor" för att se vem du kan få hjälp av i olika ärenden.

Länk till BMCs hemsida med mycket information om huset och verksamheten

 

Science for Life Laboratory (SciLifeLab)

2014-02-25

Science for Life Laboratory (SciLifeLab) är ett nationellt center för molekylära biovetenskaper med fokus på forskning inom hälsa och miljö. Centret kombinerar ledande teknisk expertis med avancerat kunnande inom translationell medicin och molekylära biovetenskaper. SciLifelab är en nationell resurs och ett samarbete mellan fyra universitet: Karolinska Institutet, Kungliga Tekniska högskolan, Stockholms universitet och Uppsala universitet.

Mer information om SciLifeLab och hur det kan vara till nytta för forskare finns på http://scilifelab.se. På http://www.scilifelab.se/technology-platforms/ kan du se alla plattformar och faciliteter, samt söka efter service och utrustning som SciLifeLab erbjuder. På http://www.scilifelab.se/events/ kan du se framtida och tidigare event såsom kurser och seminarier.

Det är nu möjligt att boka mötesrum i den nybyggda byggnaden Navet vid BMC. Det första bokningsbara datumet är 31 januari. Använd följande länk för att komma till bokningssystemet TimeEdit: https://se.timeedit.net/web/uu/db1/wr_staff/.