Sök anslag för forskning om neurologi, Hanna Eklunds fond för neurologisk forskning

2017-06-22

Nu kan du, forskare vid Inst för neurovetenskap och enheten neurologi, ansöka om medel till forskning om neurologi från Hanna Eklunds fond för neurologisk forskning. Ansök senast 3 september.

Hanna Eklunds fond för neurologisk forskning delar ut 1 - 2 anslag och ändamålet med fonden är att stödja forskning vid Institutionen för neurovetenskap vid enheten för neurologi. Anslaget får användas dels för kliniska projekt dels för studieresor. Tillgängligt belopp är drygt 122 000 kronor

Institutionen för neurovetenskap delar ut anslaget med deltagande av dekanus vid med fak. Vid utdelningen sker samordning med övriga fonder inom området tillgängliga för Institutionen för neurovetenskap.

Ansökan skall innehålla: projektbeskrivning, CV och specificerad budget med angivande av andra tillgängliga medel för forskningen.

Skicka din ansökan till prefekt@neuro.uu.se senast 3 september 2017.